Weinig bekende creditcardtips die uw gezondheid van uw creditcard kunnen helpen

Weinig bekende creditcardtips die uw gezondheid van uw creditcard kunnen helpen

Banken werken hard om klanten aan te trekken en zijn doorgaans bereid om voordelen en voordelen aan hun kaarthouders te bieden, waaronder lage rentetarieven, beloningen en zelfs aanmeldbonussen.

Maar wist u dat creditcarduitgevers ook wat extra’s zouden kunnen bieden als u erom vraagt? We hebben een lijst samengesteld met zes weinig bekende voordelen die van u zouden kunnen zijn voor slechts een telefoontje – en sommige kunnen zelfs uw kredietwaardigheid helpen.

1. Wijzig de datum waarop uw factuur moet worden betaald

Uw tijdige betalingsgeschiedenis is meestal een van de belangrijkste factoren die worden gebruikt om uw credit scores te berekenen, dus een late betaling op uw creditcard kan uw scores negatief beïnvloeden.

Als u problemen hebt met het jongleren met meerdere creditcards, probeer dan uw creditcardprovider te bellen en te vragen de maandelijkse vervaldatum van uw factuur te verplaatsen. Als u de vervaldatums van al uw kaarten kunt synchroniseren, kunt u mogelijk uw kans om een ​​betaling te vergeten minimaliseren. Heeft u nog geen creditcard? Misschien vindt u wel eentje bij 123creditcardvergelijk.nl. U kunt zeker ook wel een credit card zonder bkr aanvragen.

2. Beperkingen stellen aan uitgaven en voorschotten

Er is meestal een sterke correlatie tussen het gebruik van uw creditcard en uw credit-scores. Over het algemeen raden experts aan om de verhouding tussen uw saldi en kredietlimieten onder de 30% te houden.

Dus als u bijvoorbeeld een totale kredietlimiet voor uw rekeningen van $ 10.000 heeft, moet u uw totale saldo onder $ 3.000 houden om uw kredietgebruik onder 30% te houden.

U kunt vragen om limieten in te stellen voor het aantal aankopen en voorschotten die op uw kaart zijn toegestaan, zodat u uw kredietgebruik op een comfortabel niveau kunt houden.

Omdat vergoedingen en rente op contante voorschotten vaak hoger zijn dan de rentevoet op aankopen, wilt u misschien uw limiet voor voorschotten instellen op $ 0 om deze extra kosten te voorkomen.

3. Verhoog uw kredietlimiet

Een manier om uw kredietgebruik te verlagen, is door uw kredietlimieten te verhogen. Als je momenteel lage kredietlimieten hebt of soms een saldo hebt, probeer dan een verhoging van de limiet op je kaarten aan te vragen.

Houd er rekening mee dat als het hebben van een hogere kredietlimiet u verleidt om meer uit te geven, dit misschien niet de beste strategie voor u is. Het aanvragen van een hogere limiet kan bovendien leiden tot een hard onderzoek, wat invloed kan hebben op uw credit scores, dus overweeg of de verhoging het mogelijke onderzoek waard is.

Comments are closed.
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share