Tesla Stock Traders zouden kunnen kijken om de Daily Bull Flag Dip te kopen

Tesla Stock Traders zouden kunnen kijken om de Daily Bull Flag Dip te kopen

Het aandeel van Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) is er tot dusver niet in geslaagd om een ​​belangrijke stap terug te zetten naar een recordhoogte zoals sommige van zijn Nasdaq 100-tegenhangers. Dat zou kunnen veranderen: het aandeel van Tesla heeft twee bullish patronen opgezet onder een weerstandsniveau.

 

De Tesla-grafiek: op maandag voltooide Tesla’s aandeel de rechterschouder van een bullish omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon en bereikte $ 708,16 – precies $ 10 onder het volgende weerstandsniveau van $ 718,16.

 

 

De aandelen worden verhandeld boven zowel de acht- als 21-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden, en het lijkt erop dat de achtdaagse EMA op het punt staat terug te kruisen boven de 21-daagse EMA, die bullish is. Air france klm koers van andelen zijn omhoog.

 

Op woensdag voltooide Tesla zijn zesde dagelijkse kaars in een stierenvlagpatroon, waarbij de eerste drie kaarsen in het patroon de paal vormden en de laatste drie kaarsen de vlag vormden.

 

Aangezien er een retracement is in een bull-flag-patroon, willen traders en investeerders wellicht de dip aan de onderkant van de vlag kopen voordat de aandelen van Tesla op het patroon reageren en een bullish beweging hoger maken.

 

Het aandeel van Tesla zou dan tijdelijk onder weerstand kunnen stagneren rond $ 718, voordat het erboven springt en doorgaat op een opwaarts traject.

 

Als de aandelen van Tesla boven de weerstand van $ 718 kunnen verhandelen, heeft het ruimte om omhoog te gaan om het gat tussen $ 768,50 en $ 777,37 te vullen.

 

Wat is een stiervlag? Een bullvlag bestaat uit een opwaartse paal, waar de aandelenkoers snel omhoog is gegaan met een vlagformatie aan de bovenkant van de paal. Koers van nio aandelen is verkocht.

 

De vlagvorming is een dalend kanaal waar de aandelenkoers langzaam en niet meer dan 50% over de lengte van de paal terugkeert. De vlagformatie wordt beschouwd als consolidatie voor de volgende etappe omhoog.

 

Prijsactie TSLA: Tesla-aandelen daalden met 3,09% tot $ 670,26 voorafgaand aan de afsluitende woensdag.

Comments are closed.
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share