5 stappen naar succesvol inkomen beleggen voor beginners

5 stappen naar succesvol inkomen beleggen voor beginners

Inkomen beleggen kan u helpen de rekeningen te betalen

Moet u een portefeuille opbouwen die contant geld zal genereren? Ben je meer bezig met het betalen van je rekeningen en genoeg inkomen hebben dan rijker worden? Als dat zo is, moet u zich concentreren op iets dat inkomstenbeleggen wordt genoemd.

Inkomen Beleggen Gedefinieerd

Laten we inkomsteninvesteringen precies definiëren, zodat u precies weet wat het is. De kunst van goed inkomen beleggen is het samenstellen van een verzameling activa zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en onroerend goed dat het hoogst mogelijke jaarinkomen genereert tegen het laagst mogelijke risico. Het grootste deel van dit inkomen wordt uitgekeerd aan de belegger, zodat hij of zij het in hun dagelijks leven kan gebruiken om kleding te kopen, de hypotheek te betalen, vakanties te nemen, de kosten van levensonderhoud te dekken, aan liefdadigheid te geven of wat ze maar willen.

Hoe de sociale onrust van de 20e eeuw het leven heeft gestoken om te investeren

Ondanks de heimwee naar de 19e en 20e eeuw was de samenleving eigenlijk rommelig. Ik heb het niet over het gebrek aan direct nieuws, videochats, muziek op aanvraag, 24-uurs winkels en auto’s die meer dan tien mijl per gallon kunnen gaan. Hoe verdien je snel geld? Door goed te investeren.

The Rise of Income Investing

Voor iedereen behalve voor goed verbonden blanke mannen, waren de fatsoenlijke betalende arbeidsmarkten feitelijk gesloten. Eén opvallende uitzondering: als u aandelen en obligaties van bedrijven zoals Coca-Cola of PepsiCo bezat, hadden deze beleggingen geen idee of u zwart, blank, mannelijk vrouwelijk, jong, bejaard, opgeleid, werkzaam, aantrekkelijk, kort, lang, dun was, dik – het maakte niet uit. U hebt het hele jaar door dividenden en rente ontvangen op basis van de totale omvang van uw investering en hoe goed het bedrijf het deed. Dat is waarom het een bijna ironische regel werd dat als je eenmaal geld had, je het redde en de enige acceptabele beleggingsfilosofie inkomsteninvestering was.

Het portfolio van de weduwe barst de scène in

Deze sociale realiteit betekende dat vooral vrouwen door de samenleving als hulpeloos zonder man werden beschouwd. Tot de jaren tachtig hoorde je vaak mensen praten over een portefeuille die is ontworpen voor het beleggen van inkomsten als een ‘weduwenportefeuille’. Dit was omdat het een nogal routinematige taak van officieren op de trustafdeling van gemeenschapsbanken was om het levensverzekeringsgeld te nemen dat een weduwe ontving na de dood van haar man en een verzameling aandelen, obligaties en andere activa samen te stellen die maandelijks genoeg zou genereren inkomen voor haar om de rekeningen te betalen, het huis te houden en de kinderen op te voeden zonder kostwinner in huis. Met andere woorden, haar doel was niet om rijk te worden, maar om al het mogelijke te doen om een ​​bepaald inkomensniveau te behouden dat veilig moet worden gehouden.

Hoeveel geld moet ik verwachten van een beleggingsportefeuille?

Geld met beleggen verdienen is mogelijk. De vuistregel voor het beleggen van inkomsten is dat als u nooit zonder geld wilt komen, u elk jaar 4 procent van uw rekeningsaldo opneemt. Dit wordt gewoonlijk op Wall Street de 4 procentregel genoemd. (Waarom 4%, vraagt ​​u? Als de markt crasht, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat 5% ervoor zorgt dat u binnen 20 jaar geen geld meer heeft, terwijl 3% dat vrijwel nooit deed.)

Comments are closed.
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share